Miljoonien miesten kuolaamat bikinit myynnissä – nähtiin Jessica Alban yllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba nousi aikoinaan tähdeksi Flipper-nuortensarjasta, mutta seksisymboliksi hän nousi Into The Blue -elokuvasta, jossa hänet nähtiin sukeltelemassa jo lähes ikoniseksi nousseissa kohtauksissa. Nyt joku onnellinen saa omakseen jotain elokuvasta tuttua.

Parhaillaan kuntokuurilla olevan Jessica Alban yllä Into The Blue -elokuvan sukelluskohtauksissa nähdyt bikinit ovat nyt myynnissä. Tulevana viikonloppuna Mecum Auctionsin huutokaupassa vaihtavat omistajaansa esimerkiksi kuvissa nähtävät vaaleat bikinit, joita miljoonat miehet ovat vuosien varrella kuolanneet televisioruutujen ääressä.

Jessica Alba on naimisissa elokuvaohjaaja Cash Warrenin kanssa. Pariskunnalla on tyttäret Honor ja Haven. Näyttelijätär aiheutti aikoinaan kohun, kun hän aloitti seurustelusuhteen 12 vuotta vanhemman vastanäyttelijänsä Michael Weatherlyn kanssa. He tapasivat toisensa Dark Angel -sarjassa, ja kihlautuivat Alban 20-vuotissyntymäpäivänä. He kuitenkin erosivat ennen häitään.