Tamara kuherteli bikineissä jahdillaan – Petra nautti auringosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on tällä erää onnellinen aviovaimo. Neitokainen solmi taannoin liiton Jay Rutlandin kanssa Etelä-Ranskassa järjestetyissä luksushäissä. Kuherruskuukauttaan viettävä julkkis on sittemmin nähty aurinkorannoilla lomailutunnelmissa.

Eilen Tamara kuvattiin Jayn kanssa nautiskelemassa kesästä huvijahdillaan Italiassa, Sardinian rannikolla. Mukana menossa oli perheineen myös sisko Petra Ecclestone, joka oli niin ikään pukeutunut bikineihin.

Viime viikolla Tamara Ecclestone ikuistettiin New Yorkissa JFK:n lentokentällä ilman meikkiä. Hänen asustuksensa oli rento collegehousuineen ja t-paitoineen, mutta kuvaajia ihmetytti erityisesti hänen tummanruskea ihonsa. Neitokainen on viettänyt lähes koko kesän auringossa, ja sen huomaa lopputuloksesta. Tässä mittakaavassa auringonoton harrastaminen voi olla jo terveydellisesti haitallista.