Tanssiva pikkutyttö ilmestyi uutiskuviin – kotikatsomot ihastuivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme usein uutisoineet uutistoimittajien ja uutisten lukijoiden suorassa lähetyksessä tekemistä virheistä, jotka ovat aiheuttaneet noloja tilanteita peruuttamattomasti. Toisinaan tähdeksi pääsevät uutiskuvissa esiintyvät kansalaiset, jotka yrittävät päästä mukaan suorana toimitettaviin uutisiin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräästä pikkutytöstä on tullut miltei megaluokan julkkis, sillä hän esitti NBC Chicagon suorassa lähetyksessä hienoja tanssiliikkeitään kaikille televisionkatsojille. Pikkutytön edessä raportoi kanavan Mary Ann Ahern -uutistoimittaja, joka ei ilmeisesti edes huomannut hänen takanaan ketkuttavaa ilopilleriä.

Uutisten katsojat kuitenkin huomasivat hänet. Tanssivasta lapsesta tuli nettihitti vain muutaman sekuntin perusteella, ja nyt hänen hauska toimintansa leviää videopätkinä pitkin verkkoa.