22 lasta 14 naiselle siittänyt mies sai tarjouksen Hollywoodista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin nashvilleläisestä miehestä, joka on varsinainen siittäjien kuningas. Orlando Shawilla on ollut runsaasti sutinaa, hänelle on nimittäin siunaantunut yhteensä 22 lasta 14 eri naisen kanssa. Nyt yhdysvaltalaiselle ”mahtisonnille” on tarjottu mahdollisuutta omaan realitysarjaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Shaw on nimittäin saanut tarjouksia Hollywoodista saakka. Syynä lienee miehen itsevarma olemus hurjalta kuulostavan lapsitarinan takaa. Superisä toitottaakin, että naiset yksinkertaisesti rakastavat häntä. Lisäksi hänen tilanteensa on niin uskomaton, että siitä riittäisi aineksia vaikka kokoillan elokuvaksi, The Advise Show -televisiokanava kertoo.

Mies kertoo rakastavansa kaikkia lapsiaan, ja pitää itseään hyvänä isänä. Hänellä ei vain ole varaa maksaa kaikkien elatusmaksuja. 33-vuotias mies on haastettu oikeuteen kymmenien tuhansien dollareiden maksamattomien elatusrahojen takia. Shaw ei saa töitä rikosrekisterinsä takia. Mikäli hän ei pysty maksamaan rahoja, voi hän joutua jälleen vankilaan. Hän on myös sanonut, ettei tee enää koskaan lapsia.