Bam Margera tulossa Suomeen – luvassa todella sekavia keikkoja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jackass-tähti Bam Margera on jälleen saapumassa keikoille Suomeen, ja Stara tiedusteli hurjapäältä jo etukäteen keikkatunnelmia. Margera on pesunkestävä rokkimies. Suomenkin keikoilla tullaan siis kuulemaan räminää ja räiskettä taattuun Jackass-tyyliin.

Bamin kanssa kipuaa lavalle soittajia vaihtoehtometalliyhtye CKY:stä. Bändin musiikki on soinut toistuvasti Jackass-ohjelmassa. Keikan ohjelmisto koostuu sekä omista että cover-kappaleista. Versioita kuullaan esimerkiksi Turbonegrolta, Clutchilta ja Bloodhound Gangilta.

– Kyseessä on pääsääntöisesti punkahtavasta rokkimusiikista, mutta heitämme sekaan myös rap-tyylisiä dupstep-lauluja, kuten ”I wanna bend my dick around the back of my ass so I can fuck myself”. Novak laulaa Phil Collinsia alasti ennen kuin hakkaan hänet. Sitten käytän etälamautinta rumpalin k*rpään, jos hän on liian sekaisin, sanoo Margera, ja vastaa sitten uteluihin keikkojen huhutuista yllätysvierailijoista.

– Mahdollisesti Andy McCoy, The 69 Eyes… Ehkäpä joku HIM-yhtyeestä. Negative… En tiedä, sitä ei koskaan tiedä etukäteen.