Chelsea Leyland esitteli bikinivartalonsa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naispuoliset tiskijukat ovat tehneet viime vuosina toden teolla tuloaan julkkismaailmaan. Valtaosa heistä tosin ei tosin osaa miksata levyjä, mikä on välttämätön taito itseään arvostaville ammattilaisille. Nykyisin usein kuitenkin pelkkä levyjen vaihtaminen riittää DJ-titteliin.

Eräs maailmalla suosiota nauttivista naispuolisista DJ-tähdistä on Chelsea Leyland, joka kuvattiin tällä viikolla Miamissa. Leyland näytti nauttivan täysin rinnoin vesileikeistä, ja hän hyppikin innoissaan suurissa aalloissa.

Chelsea Leyland on amerikkalainen tiskijukka, joka asuu nykyisin New Yorkissa. Näyttävän näköinen kaunotar on tehnyt levyjen soittamisen lisäksi myös malliuraa, ja hänet onkin nähty melko tyylikkäissä mallikuvissa. Musiikkityylinä Leyland soittaa usein rockpainotteista materiaalia, jossa miksaustaito ei ole yhtä merkittävä kuin konemusiikissa.