Devin Brugmanin muhkeat muodot pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman tuntemattomiin kaunottariin lukeutuva Devin Brugman tekee nousua mallimaailman kärkipäähän. Tällä viikolla kaunotar on noteerattu jo useampiin paparazzikuviin, ja eilen nähtiin kuinka hänen bikiniensä yläosa oli paljastaa liikaa. Tilanne pelastui viime hetkellä.

Toissapäivänä Devin Brugman kuvattiin keikistelemässä rannalla bikineissä yhdessä ystäviensä kanssa. Vaikka kaunotar oli rannalla viettämässä vapaapäivää, joutui hän silti keikistelemään kameran edessä.

Aiemmin samana päivänä hän oli kollegojensa kanssa esittelemässä bikinimallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin bikinien yläosa oli paljastaa hänen rintansa.