Jääkö hilloa ärsyttävästi purkkiin? Tässä nerokas ratkaisu

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tyhjät purkit ja purnukat tuottavat harmaita hiuksia ihmisille viimeistään siinä vaiheessa, kun sisällä oleva tuote on loppumaisillaan. Purkin jämiä on hankala kaivaa pohjilta ja seinämiltä ilman, että sormet ja rystyset olisivat myös töhnän peitossa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Michael Bissette on keksinyt uudenlaisen purkin, josta saa sisällön tyhjäksi viimeistäkin pisaraa myöten. Purkin pohjassa on samalla periaatteella huulipunien ja -rasvojen kanssa toimiva mekanismi, mikä pyörittää purkin pohjaa kierittämällä ylöspäin.

Samalla kun pohja nousee, nousevat myös purnukan sisällä olevat rippeet lähemmäs purkin suuaukkoa. Täten ei yksikään nökäre mene hukkaan, oli sitten kyseessä hillo, salsa tai suklaalevite. Purkin nimi on Jar-with-a-Twist ja sen keksijät hakevat sille parhaillaan patenttia.