Jade Foret nousi merestä – vartalo vangitsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pintajulkkisten ja mallimaailman kärkikaartiin tulee vuosittain vain muutamia uusia nimiä, ja tänä vuonna yksi sinne pyrkivistä kaunottarista on belgialainen mallikaunotar Jade Foret.

Eilen Jade kuvattiin lomailemassa monien muiden julkkistähtien tavoin Miami Beachilla. Hänen ökyrikasta miestään ei tällä kertaa kuvissa näkynyt, mutta huomio kiinnittyikin pääasiassa mallikaunottareen.

22-vuotias belgialainen Jade Foret on mallikaunotar, joka aloitti malliuransa jo 12-vuotiaana poseeratessaan Levis-vaatemerkin kohutussa mainoksessa. Samana vuonna hän oli jo mukana Armanin muotinäytöksessä Italiassa. 13-vuotiaana hän poseerasi rohkeissa kuvissa, joista nousi kohu. Jade avioitui vuonna 2010 ranskalaisen liikemies Arnaud Lagarderen kanssa.