Kylie Minoguen uskomaton bikinipeppu – timmi kuin parikymppisellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkän musiikkiuran tehnyt australialainen Kylie Minogue on myynyt yli 60 miljoonaa albumia. Hän on niitä harvoja supertähtiä, jotka ovat onnistuneet saamaan listaykkösen kolmella eri vuosikymmenellä. Kylie Minogue seurustelee nykyisin 35-vuotiaan esplanjalaisen Andres Velencoson kanssa.

Nyt 45-vuotias laulajatar on julkaissut Instagramissa kaksi kuvaa itsestään näyttävässä leopardikuosisessa uima-asussa. Toisessa hän ihailee maisemia ja toisessa hyppää näyttävästi mereen. Molemmissa kuvissa pääosaan nousee laulajatähden timmi vartalo ja erityisesti bikinipeppu.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Kylie Minogue lukeutuu niihin erittäin harvalukuisiin tähtiin, joilla on ollut ykköshitti kolmella peräkkäisellä vuosikymmenellä; 1980, 1990 ja 2000 -luvuilla. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muiden muassa Locomotion, I Shoul Be So Lucky ja Can’t Get You Out of My Head. Kylie on saanut myös alan arvostetuimman tunnustuksen Music Industry Trust Awardin.