Mies huristelee liikkuvalla kylpyammeella – hämmentävä näky videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet monta kertaa huikeista keksinnöistä, jotka nähdessään joutuu hieraisemaan silmiään ennen kuin täysin ymmärtää, mistä koko hommassa on kysymys. Nyt saamme kunnian esitellä lukijoillemme YouTube-videon, jolla huristelee moottorisoidulla kylpyammeella ajeleva mies.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mies on ilmeisesti lisännyt kylpyammeeseen moottorin ja lähtenyt sen jälkeen kaduille kurvailemaan. Kylpyammeella ajeleva motoristi kääntää muiden tienkäyttäjien päät, sillä harvoin kyseistä ajoneuvoa on totuttu näkemään keskellä vilkasta katua – jos nyt muuallakaan.

Kylpyammeella on perässään pienempi vanna, joka toimii ikäänkuin perävaununa. Ajelijalla on kylpyhetkeen kuuluva pyyhe harteillaan ja saippuavaahtoa päässään. Keksintöä voidaan pitää nerokkaana esimerkiksi niille, jotka eivät aamukiireessä ehdi ottaa suihkua kotona, koska joutuvat työmatkallaan jonottamaan ruuhkissa.