Nabilla Benattia uhkeana rannalla – realitysarjan kuvaukset käynnissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uhkea realitykaunotar Nabilla Benattia tunnetaan maailmalla erityisesti Les Anges de la Teele-realite -ohjelmasta, jota hän tähdittää muiden kaunotarten ohella. Viime aikoina Nabilla on loistanut poissaolollaan, mutta nyt hän on jälleen keikistellyt rannalla.

Eilen Nabilla Benattia kuvattiin Hollywood Girls -realitysarjan kuvauksissa rannalla Los Angelesissa. Kaverukset kokeilivat samalla reissulla myös surffausta ja Nabillalla näytti olevan sanaharkkaa erään sarjan toisen tähden kanssa. Sarjaa kuvataan nyt peräti sata uutta jaksoa.

Sveitsiläiskaunotar Nabilla Benattia on tullut tunnetuksi Les Anges de la Teélé-réalité -realitysarjasta. Hän julkaisee aika ajoin Twitter-blogissaan heruttelukuvia, joissa esittelee upeaa vartaloaan vähäpukeisena.