Nainen juuttui seinän sisään – asukkaat luulivat kummitukseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kun talon seinän sisältä alkaa kuulua omituisia ääniä, saattaisi moni luulla tulleensa hulluksi. Toisena vaihtoehtona voidaan veikata kummitusta, jonka henki on jäänyt riehumaan rakennuksen sisälle. Näin kävi myös Kiinassa, jossa seinän sisälle juuttunutta naista luultiin henkiolennoksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kiinan Anhuissa kotimatkalla ollut nainen oli päättänyt oikaista asuntoonsa pikareittiä pitkin. Pahaksi onneksi hän joutuikin vahingossa tiiliseinän sisään, ja kun hän yritti huutaa apua, luulivat rakennuksen asukkaat, että äänen takana oli kummitus.

Nainen joutui CCTV-televisiokanavan mukaan viettämään seinän sisällä piinaavat seitsemän tuntia, kunnes joku tajusi lopulta soittaa hätänumeroon. Paikalle saapuneet palomiehet murskasivat seinän ja pelastivat naisen 20 minuutin kestävällä operaatiolla.