Nettipilan tulos: Fanikilpailun voittajaksi 39-vuotias mies – voitto peruttiin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bostonin Kiss FM -radiokanava järjesti hiljattain kilpailun, jonka tarkoituksena oli etsiä heidän kuuntelijoidensa joukosta kaikkien aikojen vannoutunein Taylor Swift -fani. Kilpailun voittajan oli tarkoitus päästä tapaamaan laulajaa henkilökohtaisesti.

Kilpailu peruttiin, kun netinkäyttäjien vitsillä äänestämä Charles-niminen setä voitti fanitapaamisen äänienemmistöllä. Redditissä kerrottiin, että Charles olisi tahtonut haistella Taylor Swiftin hiuksia fanitapaamisen aikana.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

Epämääräisen näköinen mies saikin puolelleen monta äänestäjää, ja kun hän lopulta voitti kilpailun, julisti radiokanava kisan peruutetuksi. Syynä oli se, että 39-vuotias miekkonen äänestettiin voittoon vilpillä, Uproxx uutisoi.

Talouslehti Forbes listasi hiljattain Taylor Swiftin kolmanneksi eniten tienaavaksi alle 30-vuotiaaksi julkisuuden henkilöksi. Laulajattaren tulojen kerrottiin olleen viime vuoden kesäkuusta tähän päivään peräti 55 miljoonaa dollaria, eli liki 42 miljoonaa euroa. Taylor Swift on 23-vuotias kantrilaulaja, lauluntekijä ja näyttelijä, joka on myynyt albumeitaan maailmanlaajuisesti yli 22 miljoonaa kappaletta.