Aseistettu nainen sekavana: ”Harrastin seksiä kissani kanssa”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Joissakin talouksissa kärsitään epämukavasta naapurisovusta, ja Osbournet lienevät maailman kuuluisin naapureidensa kanssa alati tappeleva perhe. Nyt eräs oklahomalainen nainen on kiehahtanut naapureilleen niin paljon, että alkoi riehua puukon kanssa.

Poliisiraportin mukaan 23-vuotias Kristina Michelle Brown oli käskenyt 72-vuotiasta naapuriaan Elmer Morrisonia tulemaan asunnosta ulos. Nainen oli nojannut ulkona piha-aitaansa, heilutellut puukkoa ja huutanut aidan yli: ”Tule ulos, sillä tiedän että olet siellä. Haluatko kuolla?”

Morrison soitti poliisille, ja kun paikalle saapunut virkavalta tiedusteli naisen käyttäytymisen syytä, sanoi Brown: ”Harrastin seksiä kissani kanssa ja kaikki tietävät siitä.” Morrison kielsi tienneensä kyseenalaisista toimista ja naapurin Kristina passitettiin vankilaan 3.800 dollarin takuita vastaan.