Charlie Sheenin täyskäännös – rattopojasta tuli isoisä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kokaiininhuuruisista ja viskintuoksuisista vuosistaan tunnettu näyttelijä Charlie Sheen on kunnostautunut elämässään myös jonkinlaisena naistenmiehenä. Miehellä tiedetään olevan viisi lasta kolmen eri naisen kanssa, ja nyt hänen vanhin tyttärensä on synnyttänyt näyttelijälle ensimmäisen lapsenlapsen.

Charlie Sheenin perhesuhteet ovat olleet viime aikoina otsikoissa lähinnä hänen ongelmallisen lasten huoltajuustilanteen johdosta. Nyt mies on kuitenkin kokenut iloisen perhetapahtuman, sillä hänen vanhin tyttärensä, vuonna 1984 syntynyt Cassandra-tytär, on synnyttänyt keskiviikkona tyttövauvan.

47-vuotias Charlie Sheen on aiemmin verrannut isoisäksi tulemistaan maapallon halkeamisella. Nyt hän on kuitenkin myöntänyt olevan kunniasta enemmän kuin innoissaan ja hän on kommentoinut tapahtumaa mahdottoman ihmeelliseksi, TMZ raportoi.

28-vuotiaan Cassandra-tyttären äiti on Charlie Sheenin lukioaikainen ihastus Paula Profit. Sheen on saanut myöhemmistä liitoistaan neljä lasta lisää, joista kaksi Bond-tyttö Denise Richardsin kanssa ja kaksi päihdeongelmissa rypevän Brooke Muellerin kanssa.

Muellerin ja Charlie Sheenin neljävuotiaat kaksospojat annettiin keväällä Denise Richardsin huostaan, ja äsken oikeus päätti jatkaa huoltajuussopimusta myös seuraavan puolen vuoden ajan.