Cocon omakuva hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Ice-T:n Coco-vaimon treeneistä on tullut jo käsite, sillä neitokainen viettää salilla aikaansa sangen usein – ja aina vähissä pukeissa. Neitokainen julkaisee sosiaalisessa mediassa runsaasti kuviaan, ja niiden joukossa on usein myös itse otettuja omakuvia.

Nyt verkossa nähdään jälleen Cocon itse itsestään ottama valokuva, niin sanottu selfie. Siinä pääosaan nousee Cocon 39DD-kokoinen rintamus. Taannoin neitokainen poseerasi myös massiivisen leikkiaseen kanssa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Coco otti taannoin Holly Madisonin pestin lasvegasilaisesta Peepshow-esityksestä, ja on hoitanut tehtävän kunnialla. Planet Hollywood -klubilla esiintyvä neito on julkaissut verkossa kuvia paljastavista tanssiasuistaan. Burleskihenkinen työtehtävä on vaatinut kuitenkin uhrauksia, sillä sen takia Coco on joutunut asumaan osaksi erillään aviomiehestään. Tämä johti taannoisiin pettämishuhuihin, jotka on tällä erää kuopattu.