Huippumalli-Gisele säväytti bikineissä – vesileikit kuvina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen Gisele Bundchen nähtiin äskettäin Vogue-lehden kannessa hurjan seksikkäänä vain kaksi kuukautta Vivian-tyttärensä syntymän jälkeen. Timmissä kuosissa ollut mallineitokainen pääsi oikeuksiinsa mustissa bikineissä ja nahkaliivissä. Nyt hänet nähdään jälleen bikineissä.

Tällä kertaa Gisele ei kuitenkaan poseerannut lehden kannessa, vaan uimarannalla yhdessä lastensa kanssa. Costa Ricassa perheineen lomaileva kaunotar nähtiin pulahtamassa aaltoihin myös yksikseen, mikä taitaa olla Giselelle nykyisin parasta luksusta.

32-vuotias Gisele Bundchen viihtyi aikoinaan useamman vuoden näyttelijäkomistus Leonardo Dicaprion kainalossa. Sittemmin neito on mennyt naimisiin jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, Benjamin Rein ja Vivian Lake Brady.