Kurvitar Halle Berry meni naimisiin – kolmas kerta toden sanoo?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijäkaunotar Halle Berry nousi hiljattain otsikoihin kauneusvinkkiensä ansiosta. Nainen nimittäin kertoi suihkuttelevansa hajuvettä jalkoväliinsä. Kikka on ehkä ainakin tehonnut hänen mieheensä, sillä pariskunta asteli alttarille pari viikkoa sitten.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Näyttelijäkaunotar kertoi taannoin, että haluaisi muuttaa Nahla-tyttärensä kanssa Ranskaan, jossa paparazzit eivät saa piirittää julkkiksia ilman heidän lupaansa. Sittemmin hän matkusti Burgundin alueelle astelemaan alttarille kolmatta kertaa elämässään. Häät pidettiin kuitenkin salaisuutena.

Häiden jälkeen pariskunta pysyi poissa julkisuudesta, mutta tällä viikolla Halle kuvattiin viimein vihkisormuksensa kanssa, ja samalla huhut avioitumisesta saivat vahvistuksen. Berry ja hänen Nahla-tyttärensä kuvattiin tiistaina Disneylandin huvipuistossa Kaliforniassa. Keskiviikkoa Berry ja Olivier kuvattiin lounastamassa yhdessä Beverly Hillsissä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Pariskunnan tie on ollut kivinen, sillä Halle Berryn entinen mies ja hänen lapsensa isä Gabriel Aubry pahoinpiteli hänen nykyisen kumppaninsa Olivier Martinezin. Berry haki Aubrylle lähestymiskieltoa tapauksen jälkeen. Halle Berry ja Gabriel Aubry ovat riidelleet jälkikasvunsa huoltajuudesta oikeussalissa asti.