Hugh Jackman pelkää saavansa sydänkohtauksen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

44-vuotias australialaisnäytteljiä Hugh Jackman on viime vuosien aikana noussut yhdeksi Hollywoodin suosituimmista näyttelijöistä. Komistus tunnetaan muun muassa lihaksillaan vakuuttaneen Wolverinen roolista X-Men -elokuvissa. Viime viikolla hän ilmoitti jäävänsä näyttelemisestä pitkälle tauolle.

Suosikkinäyttelijä joutuu näkemään paljon vaivaa pysyäkseen sarjakuvahahmon esittämiseen vaadittavassa kunnossa. Jackman on nyt kertonut Event Magazinelle, että hän on huolissaan roolinsa vaatimasta ruokavaliosta. Miehen mukaan hän joutuu syömään 6.000 kilokaloria päivässä.

Äärimmäiseen dieettiin kuuluu myös 12 kananmunan syöminen joka päivä. Kanan syöminen on komistuksen mukaan ainoa keino tuoda ruokavalioon jotain vaihtelua. 44-vuotias näyttelijä kertoo, että hänen mielestään kehonrakennuksesta innostuneet ovat ”idiootteja”. Jackman joutuu kuitenkin sortumaan samaan rooliansa varten.

– Tiedän, että on olemassa vegaaneja kehonrakentajia, mutta kana toimii minulle. Erittäin paljon kanaa… Pelkään että saan sydänkohtauksen, Hugh Jackman kertoo Event Magazinelle.

Hugh Jackman tunnetaan ehkä parhaiten juuri roolistaan X-Men -elokuvasarjan Wolverine-lihaskimppuna. Komistus ollaan nähty myös Real Steel, Butter ja Australia -elokuvissa. Jackmanin tähdittämä Wolverine-elokuva saapuu Suomen elokuvatettereihin 26. heinäkuuta.