Jade Foret kosketteli itsekin muotojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pintajulkkisten ja mallimaailman kärkikaartiin tulee vuosittain vain muutamia uusia nimiä, ja tänä vuonna yksi sinne pyrkivistä kaunottarista on belgialainen mallikaunotar Jade Foret. Eilen Jade kuvattiin lomailemassa monien muiden julkkistähtien tavoin Miami Beachilla.

Paparazzit ikuistivat Jaden pulahtamassa meren vilvoittaviin aaltoihin. Vedessä ollessaan Foret tutkiskeli kaikessa rauhassa bikineitään ja rintamustaan.

22-vuotias belgialainen Jade Foret on mallikaunotar, joka aloitti malliuransa jo 12-vuotiaana poseeratessaan Levis-vaatemerkin kohutussa mainoksessa. Samana vuonna hän oli jo mukana Armanin muotinäytöksessä Italiassa. 13-vuotiaana hän poseerasi rohkeissa kuvissa, joista nousi kohu. Jade avioitui vuonna 2010 ranskalaisen liikemies Arnaud Lagarderen kanssa.