Kastikepurkki räjähti rajusti – keittiö tuhoutui ja katto romahti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Chutney on hillomainen ruoanlisäke, joka on tuttu intialaisesta keittiöstä. Moni herkuttelija valitseekin usein intialaisesta ravintolasta mukaansa kyseistä herkkua sisältävän annoksen. Nyt eräässä kastikepurkissa on ollut tavallista enemmän ”ytyä”.

Nyt eräs nainen on kokenut järkytyksen, kun raparperi-chutneyta sisältävä purkki yllättäen räjähti hänen keittiössään. Sotku ei ollut nimittäin pienoinen, sillä räjähdys romahdutti hänen asuntonsa katon. Margaret Goodwin huomasi, että myös jääkaapin ovi oli sinkoutunut irti.

– Ääni oli kerta kaikkiaan hirveä, vaikka olin makuuhuoneessa. Kun menin tutkimaan asiaa, en ollut aluksi varma, mitä oli tapahtunut. Meillä ei ole talossa kaasua, mutta oli selvää, että tapahtui jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Olin aika järkyttynyt, kertoi Goodwin Daily Telegraph -lehdelle.

Räjähdyksen uskotaan johtuneen purkkiin kertyneestä kaasusta.