Kourtneyn muhkea takamus bikineissä – muodot kuin siskollaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahden lapsen julkkisäiti Kourtney Kardashian synnytti Penelope-tyttären viime kesänä. Neitokainen on sittemmin yrittänyt pudottaa raskauskilojaan, ja saikin karistettua parikymmentä kiloa vartalostaan varsin nopeasti. Viime päivinä hän on esitellyt rantakuntoaan kuvaajille.

Kourtneyn sisko Kim tunnetaan muhkeasta takamuksestaan, ja tuoreimpien kuvien perusteella Kourtney on saanut raskauden myötä samanlaiset muodot kuin siskonsa. Taannoin Kimin peppu nimettiin maailman tunnetuimmaksi takapuoleksi, kun toiseksi sijoittui Jennifer Lopezin latinopeppu.

Kourtney Kardashian on pysytellyt viime aikoina pois julkisuudesta kameroiden seuratessa hänen raskaana olevaa Kim-sisartaan. Sisko ja tämän miesystävä Kanye West saivat äskettäin esikoisensa, jota ei ole vielä esitelty julkisuudessa. Aiemmin Kim kertoi, ettei pienokaista tulla juuri näkemään julkisuudessa.