Al Pacinon 40 vuotta nuorempi tyttöystävä mutaisena bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman maineikkaimpiin lukeutuva näyttelijä Al Pacino seurustelee nykyisin 33-vuotiaan kaunottaren, Lucila Solan, kanssa. Kolmen vuoden ajan yhtä pitänyt pariskunta ei ole juuri julkisuudessa paistatellut, mutta aika ajoin he päätyvät kuitenkin paparazzien tähtäimiin.

Parhaillaan Lucila Sola ja hänen tyttärensä Camila Sola lomailevat Italian Ischiassa, josta on nopeasti muodostunut maailman julkkiseliitin ykköslomakohde. Eilen äiti ja tytär kuvattiin nautiskelemassa mutakylvystä bikineissä, ja tulos oli melko näyttävä.

34-vuotias brasilialainen näyttelijä Lucila Sola tunnetaan näyttelijä Al Pacinon tyttöystävänä. Pariskunta on seurustellut vuodesta 2010 saakka. Näyttelijäurallaan Lucilan on tähdittänyt useita elokuvia ja televisiosarjoja, mutta läpimurtoa ei ole vielä tapahtunut. Sola oli aiemmin naimisissa Maximo Morronen kanssa ja heillä on liitosta kaksi lasta; Maximo ja Camila. Yhdeksän vuoden avioliitto päättyi eroon vuonna 2006.