IL: Uskomaton moka festivaalin järjestysmiehiltä – ottivat laulajan kiinni kesken keikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turussa on parhaillaan käynnissä DBTL-tapahtuma, jonka festarivieraat ovat nyt saaneet todistaa poikkeuksellisen noloa ylilyöntiä tapahtuman järjestysmiehiltä. Iltalehti uutisoi tapauksesta, jossa laulaja nousi yleisöalueen pöydälle kesken esiintymisensä, mutta sitten iskivät järjestysmiehet.

Minä ja Ville Ahonen -yhtyeen esiintyminen oli parhaillaan käynnissä, kun kolme yli-innokkasta järjestysmiestä huomasi yleisön keskuuteen jalkautuneen laulajan nousevan pöydälle. Konserteissa ja festarikeikoila nähdään usein vastaavia tempauksia, mutta tämänkaltaista lopputulosta harvemmin. Järjestysmiehet ottivat nimittäin laulajan kiinni ja veivät pois alueelta – kesken esiintymisen.

Iltalehden mukaan keikan katsojat olivat tyrmistyneitä esiintymisen saamasta yllättävästä käänteesä. Tilannetta ei muuttanut se, että myöhemmin järjestysmiehet huomasivat virheensä ja päästivät laulajan vapaaksi. Tämän jälkeen yhtye esitti lehden tietojen mukaan enää yhden kappaleen. Katso kuvat tapahtuneesta Iltalehden verkkosivuilta.

Helsinkiläinen indie pop -yhtye Minä ja Ville Ahonen julkaisi ensimmäisen levynsä vuonna 2010. Tuorein levy on nimeltään Mia ja se julkaistiin kuluvan vuoden maaliskuussa.