Murtovarkaalle todella karu kohtalo – poliisille uskomaton selitys

Ohhoh! · Stara.fi

Rikolliset ovat tunnetusti keskimääräistä tyhmempää kansanosaa, ja siksi monet heistä jäävät kiinni usein hyvinkin alkeellisten virheiden takia. Nyt Yhdysvaltojen Arkansasin osavaltiossa eräs murtovaras on kokenut poikkeuksellisen nolon tilanteen – ja jäänyt samalla kiinni.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Harrisonin kaupungissa asuva mies kuuli töihin saapuessaan yllättäen outoja ääniä talon katolta. Hän meni tarkistamaan tilannetta ja selvittämään äänien lähdettä, kun katolta löytyi 38-vuotias pahassa pinteessä oleva mies. Katon sijaan mies oli tosin hormissa, jonne hän oli jäänyt tiukasti jumiin.

Poliisille mies kertoi ”vain pudonneensa” katolla olevaan ahtaaseen putkeen, mutta viranomaiset eivät ole olleet miehen kanssa täysin samaa mieltä tapahtumista. Miehen pelastamiseksi paikalle täytyi kutsua poliisien lisäksi myös palokunta ja ambulanssi.