Nukkuvalle miehelle hulvaton käytännön pila – uskallatko tehdä perässä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin on kautta aikojen kiusoiteltu nukkuvia ja sammuneita ihmisiä monin tavoin. Usein heidän kasvoihinsa esimerkiksi piirretään tai heidän päähänsä tai pään päälle kerätään erilaisia esineitä. Parhaillaan verkossa leviää hauska animoitu gif, jossa nähdään miten nukkuvalle miehelle tehdään poikkeuksellisen hulvaton käytännön pila.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kyseinen video on peräisin vuonna 2009 julkaistulta venäläiseltä videolta, joka esittelee lukuisia tapoja sotkea nukkuva ihminen esimerkiksi hammastahnalla.

Ajassa 2:16 esitetään parhaillaan verkossa nopeasti leviävä pilailu, jossa miehen vatsaan piirretään sähkökitara ja mies saadaan myös soittamaan sitä. Todellisuudessa mies lienee kuitenkin vain näyttelijä, joka vain esitti nukkuvaa. Se ei kuitenkaan estä sitä, että joku voisi kokeilla Suomessa samaa.