Rambo teki paluun – tältä näyttää uuden pelin sankarina

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kukapa olisi uskonut, että toimintatähti ja kaikkien sankareiden sankari Rambo seikkailee vielä uudella videopelillä? Ja vieläpä siten, että tähden äänestä vastaa itse Sylvester Stallone? Nyt se on totta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Uuden pelin nimi on Rambo: The Video Game ja sen on toteuttanut Reef Entertainment. Rambo-aiheisia pelejä on ilmestynyt ennenkin, joista ensimmäinen jo vuonna 1986. Sen jälkeen markkinoille on tullut kaksi muuta peliä vuosina 1988 ja 1989 sekä myöhemmin yksi kännykkäpeli. Nyt julkaistava peli julkaistaan PC:lle, Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle.

Pelin pääosassa seikkaileva John James Rambo on Sylvester Stallonen esittämä fiktiivinen toimintasankari, joka nousi koko maailman tietoisuuteen 1980-luvulla. Rambo-elokuvia on ilmestynyt neljä kappaletta, ja viides elokuva on ainakin suunnitteluasteella, vaikkakaan sitä ei ole vielä vahvistettu.