Mikä sotku! Tällainen näky odotti siivoojaa Amanda Bynesin hotellihuoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Amanda Bynes on ollut viime kuukausina todella pahassa jamassa, sillä hän on joutunut monenlaisiin ongelmiin päihdesekoilujensa vuoksi. Monien muiden julkkisten tavoin Addelrall-lääkkeeseen koukussa oleva Amanda passitettiin viime viikolla viimein pakkohoitoon suoraan hotellihuoneesta.

Bynes haettiin hoitoon New Yorkin maineikkaasta Ritz-Carlton -hotellista, jossa hän asui muutamia päiviä. Nyt TMZ on julkaissut valokuvia Amandan hotellihuoneesta sellaisena kuin siivoojat sen näkivät Bynesin poistuttua. Huone oli poikkeuksellisen törkyisessä kunnossa, ja jopa palohälytin oli revitty seinästä ja rikottu lattialle.

Amandaa pidetään parhaillaan tarkkailussa kahden viikon ajan. Hänellä epäillään olevan skitsofrenia, joten Adderall ei ainakaan helpota naisen harhaluuloista käyttäytymistä. Näyttelijän vanhemmat hakevat tytärtään holhouksen alaiseksi. RadarOnline.com kertoo, että Amanda Bynes oli vaatinut Adderallia itselleen heti sen jälkeen, kun hänet oli toimitettu psykiatriseen tarkkailuun.