Tyttö sai orgasmin auton äänentoistosta – bassot kunnossa! Katso video

Lifestyle Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin on runsaslukuinen joukko autotuunaajia, jotka ovat keskittyneet varsinaisen auton parantelun sijaan pääasiassa hifiosastolle. Monissa autoissa onkin melkoisesti parempi äänentoisto kuin pienemmissä klubeissa ja baareissa. Nyt sellaisesta nähdään esimerkki.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Sosiaalisessa mediassa leviää parhaillaan nopeasti eilen YouTubeen ladattu video, jossa nuori nainen nähdään testaamassa henkilöauton äänentoistoa. Tukka hulmuten neitokainen nauttii äänimaailmasta, jossa hiusten hulmuamisesta päätellen riittää ainakin bassoa. Tuloskin taisi olla miellyttävä, sillä tyttö kertoo saaneensa samalla ilmeisesti orgasmin.

– Miltä tuntui, mies kysyy neitokaiselta.

– Minusta tuntuu, että tulin juuri housuihini, tyttö vastaa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.