BMW-autosta tehtiin liikkuva uima-allas – kuljettaja narahti ratista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uskomattomat uutiset ovat usein yhtä sekavia kuin miltä ne kuulostavatkin. Nyt eräs saksalainen neropatti oli muuttanut kermanvalkoisen BMW-autonsa uima-altaaksi. Sen lisäksi, että autoallas oli ollut täynnä miehiä pulikoimassa, olivat he myös nauttineet ilakoinnin ohessa alkoholipitoista juomaa.

Saattaa kuulostaa hyvältä idealta lähteä ajelemaan pitkin kyliä uima-altaaksi muutetulla autolla samalla, kun viettää auringonpaisteisia hellehetkiä vedessä vilvotellen ja drinkkejä nautiskellen. Saksalainen poliisi oli kuitenkin asiasta eri mieltä. Katso kuvat erikoisesta menopelistä tästä.

Kun uima-autolla ajellut miesjoukko ei alkuksi uskonut poliisin käskyjä, tyhjensi konstaapeli autosta renkaat ja irroitti sytytyskaapelin. Hän myös kutsui itselleen apujoukkoja uimajoukon taltuttamiseksi. Nyt autoa ajanutta saksalaisnuorta syytetään rattijuopumuksen lisäksi virkavallan vastustamisesta ja lisäksi hän oli unohtanut rekisteröidä komean uima-allasajoneuvonsa, Saksan Bild-lehti kertoo.