Bono kommentoi Mick Jaggeria: ”Näyttää hieman venäläiseltä tanssijalta”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Rocktähti Bono, eli Paul David Hewson, tunnetaan maailman suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuvan U2-yhtyeen solistina ja ahkerana hyväntekeväisyyden tekijänä. Nyt muusikko on kehunut ylitsevuotavasti The Rolling Stones -legendaa Mick Jaggeria.

Saksalaisen Die Welt -lehden haastattelussa ollut Bono on kertonut, että hän on hieman kateellinen Jaggerin ryppyisistä kasvoista. Irlantilaismuusikon mukaan rypyt tekevät 69-vuotiaan konkarimuusikon kasvoista hienostuneemmat. Bono ei säästellyt kehuja kertoessaan mielipiteensä ikääntyneen rokkarin kasvonpiirteistä.

– Mick näyttää hieman venäläiseltä tanssijalta Mikhail Baryshnikovilta, aivan kuin eri ajalta olevalta balettitanssijalta. Samaan aikaan hänellä on yhä kauniit kasvot, Bono selittää lehdelle.

Miehen mukaan kasvoissa olevat rypyt tekevät niistä vielä kauniimmat. Syy tähän löytyy muusikon mukaan siitä, että Jagger kantaa ryppynsä hyvin. Bono tunnustaakin rakastavansa The Rolling Stones -laulajan ryppyjä.

Vuonna 1976 perustettu U2 on myynyt vuosien varrella yli 150 miljoonaa levyä. Tähän mennessä 12 studioalbumia julkaissut U2 on myös voittanut vuosien varrella huimat 22 muusikin Oscar-palkinnoiksikin tituleerattuja Grammy-palkintoja. Mikään muu yhtye maailmassa ei ole voittanut yhtä paljon kyseisiä palkintoja.