Christy Turlingtonin vartalo kuin parikymppisellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin supermalleihin aiemmin lukeutunut Christy Turlington on viime vuosina keskittynyt lähinnä perhe-elämään ja lapsiinsa. Muutama vuosi sitten mallimaailman eturivistä vetäytynyt kaunotar palasi viime vuonna mallialalla tekemään satunnaisia mallintöitä.

Nyt Christy Turlington poseeraa Calvin Kleinin alusvaatemainoksissa todella näyttävässä kunnossa. Kampanja on paluu juurille, sillä aikoinaan Christy poseerasi lukuisissa saman merkin kampanjoissa. Ikä ei hänen vartalossaan juuri näy, sillä se edelleen on kuin parikymppisellä kaunottarella.

44-vuotias amerikkalainen Christy Turlington toimi vuodesta 1987 saakka peräti 20 vuoden ajan Calvin Kleinin mallina. Hän on poseerannut satoja kertoja lehtien sivuilla ja mainostanut myös Maybellinen kosmetiikkaa ja Versacen vaatteita. Christy Turlington aloitti malliuransa kun hänet löydettiin malliksi 14-vuotiaana kesken ratsastusretken. Hän on yksi maailman menestyneimmästä mallinelikosta, jonka muut tähdet olivat Claudia Schiffer, Naomi Campbell ja Elle Macpherson. Turlingtonilla on kaksi lasta.