Tätä mainosta naiset kuolaavat – David Beckham paidattomana

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Muotisuunnittelijana työskentelevän Victoria Beckhamin aviomiehenä tunnettu jalkapalloilija David Beckham päätti äskettäin jättää jalkapallon. Vuosien varrella muun muassa vaatemerkkien mainoskasvonakin nähty komistus on sittemmin kertonut ryhtyvänsä televisiokasvoksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Beckham on kuitenkin palannut jälleen oman tuoksuimperiuminsa pariin. Jalkapalloilija ja hänen Victoria-vaimonsa ovat vuosien varrella lanseeranneet useita, erittäin menestyneitä hajuvesiä. Nyt brittikomistus tähdittää uutta Classic-hajuvetensä mainosta.

Urheilija nähdään mainoksessa ensin vaatteet yllään. Naiskatsojien iloksi komistus kuitenkin vaihtaa vaatteitaan kesken mainoksen esitellen samalla näyttävää yläruumistaan. Beckham on vuosien varrella lanseerannut Classicin lisäksi muun muassa Instinct ja The Essence -tuoksulinjat.

Viihdemaailman kuninkaalliset David ja Victoria Beckham äänestettiin taannoin TV Bet -verkkosivuston kyselyssä vuoden 2012 tyylikkäimmäksi julkkispariksi. Pariskunnalla on neljä lasta: 14-vuotias Brooklyn, kymmenvuotias Romeo, kahdeksanvuotias Cruz ja reilu puolitoistavuotias Harper.