Jade Foret oli aurinkorannan muodokas tähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi kesän kuumimmista tulokkaista julkkisnaisten rintamalla on belgialainen mallikaunotar Jade Foret. Tällä viikolla Jade on lomaillut monien muiden julkkistähtien tavoin Miami Beachilla, jossa myös paparazzit ovat hänet noteeranneet.

Eilen Jade Foret kiinnitti rannalla olleiden miesten huomion keikistelemällä mustissa bikineissä, joissa oli kullanvärisiä koristuksia.

22-vuotias belgialainen Jade Foret on mallikaunotar, joka aloitti malliuransa jo 12-vuotiaana poseeratessaan Levis-vaatemerkin kohutussa mainoksessa. Samana vuonna hän oli jo mukana Armanin muotinäytöksessä Italiassa. 13-vuotiaana hän poseerasi rohkeissa kuvissa, joista nousi kohu. Jade avioitui vuonna 2010 ranskalaisen liikemies Arnaud Lagarderen kanssa.