Jared Letosta oli tulla huumediileri

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä-laulaja Jared Leto teki hiljattain erikoisen paljastuksen menneisyydestään, kun hän kertoi olleensa eräänlainen nuorisokriminaali. Nyt hän avautuu toisesta nuoruuden salaisuudestaan.

– Olin kuusitoistavuotiaana eräänlaisessa risteyksessä. En tiennyt, tulisiko minusta näyttelijä, taidemaalari vai huumediileri, 30 Seconds To Mars -yhtyeen keulahamo paljasti The Big Issue -lehdelle.

Samassa haastattelussa mies myönsi käyttäneensä laittomia aineita teini-iässä. Mikäli hän ei olisi löytänyt taiteellista puolta itsestään, eläisi hän omien sanojensa mukaan rikollisena vielä tänäkin päivänä.

Näyttelijäkomistus kertoi hiljattain harrastaneensa nuorena varastelua. Leton mukaan he eivät ajatelleet tekevänsä mitään erityisen pahaa. Mies kuitenkin kuvailee kiinnijäämisen olleen paha puoli heidän toiminnassaan.

Näyttelijä Jared Leto on monille tuttu elokuviensa lisäksi myös 30 Seconds To Mars -yhtyeen laulajana. Muun muassa A Beautiful Lie -hitistään tuttu yhtye vieraili parisen vuotta sitten konsertoimassa myös Suomessa. Lähiaikoina näyttelijänä julkisuuteen ponnahtanut komistus on kuitenkin taas keskittynyt näyttelijänuraansa.