Kanttori raiskasi häämarssin – karmea tulos videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kirkkojen kanttorit eivät usein ole musiikillisessa mielessä kovin kokeneita soittajia, ja siksi kirkossa kävijät saavat lähes tilaisuudessa kuin tilaisuudessa hymähdellä ja jopa naureskella väärin soitetuille kappaleille. Yleensä tulos on kuitenkin siedettävä, mutta poikkeus vahvistaa säännön.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa leviää vihkimistilaisuudessa kirkossa kuvattu video, jossa ikionnellinen tuore hääpari astelee pois kirkosta yhdessä häävieraiden kanssa.

Taustalla kuullaan kanttorin melko mielenkiintoinen näkemys häämarssista, joka menee nimittäin lähes täydellisesti pieleen. Tarina ei kerro oliko kanttori ympäripäissään, vai kenties ensimmäistä päivää töissä. Häävieraat saivat ainakin puheenaiheen koko viikoksi.