Kate Upton mainostaa bikineitä todella näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikaunotar Kate Upton toteutti vastikään monien miesfaniensa unelman oleilemalla yläosattomissa Havaijin lomallaan. Mallineidon paljaat rinnat ikuistettiin seksikkäisiin paparazzikuviin, jotka päätyivät moniin lehtiin.

Nyt 21-vuotias Kate nähdään poseeraamassa näyttävissä bikinikuvissa, kun hän esiintyy Beach Bunny -bikinimerkin mainoskuvissa. Morsiusteemaisissa kuvissa Upton keikistelee rannalla. Viime viikolla hänet nähtiin pitämässä hauskaa Cameron Diazin kanssa rannalla hieman samankaltaisessa asussa. Silloin tosin vapaa-aikanaan.

Kate Uptonin on kerrottu aiemmin kokeneen romanttisia suhinoita baseball-pelaaja Justin Verlanderin ja hiphop-moguli P. Diddyn kanssa. Tällä hetkellä neito deittailee kuitenkin Tanssii tähtien kanssa -ohjelman ammattitanssija Maksim Chmerkovskiyta, johon hän tutustui parin yhteisten ystävien kautta.