Mel B paljasti unelmavartalonsa salaisuuden

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Spice Girls -yhtyeessä kannuksensa ansainnut julkkiskaunotar Melanie Brown tunnetaan naisena, joka pitää kehostaan hyvää huolta. Naisen bikinikurvit ovat usein paparazzien silmänruokaa perheen lomamatkoilla.

Nyt 38-vuotias Mel B on kertonut syyn erinomaiselle kunnolleen. Kaiken takana on tällä kertaa mies, nimittäin elämänkumppani Stephen Belafonte. Parin runsaat seksisessiot pitävät kaunottaren timmissä kunnossa, vaikka salikäynti jäisikin joskus väliin.

– Jos olen tosissani, se tulee paljosta kuntoilusta, mikä vaatii sitoutumista ja on tylsää. Ja myös seksiharjoittelusta, kertoi Mel Access Hollywood Live -ohjelmassa.

Brown kertoi taannoin saavansa jatkuvasti flirttailevaa huomiota Talent-kilpailun tuomarikollegaltaan Howard Sterniltä. Naisen mukaan mies yrittää koko ajan iskeä häntä. Tähti kuvaa tuomariston välejä hyviksi.