Miley Cyrus riisui kaiken hyväntekeväisyyden nimissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Miley Cyrus on ollut kesän aikana otsikoissa hoikistuneen vartalonsa lisäksi myös uuden We Can’t Stop -kappaleensa poikkeuksellisen rohkean musiikkivideon merkeissä. Vähissä vaatteissa poseeraaminen on neitokaiselle kuitenkin tuttua jo teinivuosilta.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt Miley on kuitenkin yllättänyt poseeraamalla täysin alastomana uudessa Marc Jacobsin kampanjassa. Cyrus on nimittäin julkaissut Twitter-blogissaan kuvan paidasta, jonka avulla hän pyrkii osaltaan estämään ihosyövän yleistymistä. Miley poseeraa paidassa täysin alastomana, ja kuvatekstissä hän neuvoo pitämään paitaa yllä ja lisäksi käyttämään aurinkorasvaa.

Viimeisintä We Can’t Stop -kappalettaan parhaillaan markkinoiva laulajatar joutui alkukesästä tahtomattaan myös vanhempiensa avioeron keskiöön – jo toisen kerran. Lopulta myös tällä kertaa vanhemmat vetivät avioeropaperit pois tuomioistuimesta, joten ero peruttiin. Kaksi avioerohakemusta kertovat kuitenkin karua kieltään Cyrusin perheen tilanteesta.