Muse järjesti spektaakkelin Helsingin Olympiastadionille – katso upeat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen rockyhtye Muse viihdytti eilen yleisöä The 2nd Law Tour –kiertueen keikallaan Helsingin Olympiastadionilla. Illan musiikillisesta tunnelmaan virittäytymisestä vastasivat tanskalaisyhtye Mew ja kotimainen French Films.

Näyttävästä valo- ja videotekniikastaan tunnettu Muse huomioi faninsa ennen keikkaa yleisön seassa liikkuneella jättirobotilla. Show oli kokonaisuudessaan spektaakkelimainen yhtyeen intensiivisen esiintymisen yhdistyessä suuriin screeneihin, näyttelijöiden mahtipontisiin suorituksiin, valtavaan yleisön ylle kohonneeseen hehkulamppuun ja taivaalle suunnattuihin liekkeihin.

Yhtyeen soittaessa 26.000 katsojan edessä nousivat yleisön eläytyminen ja tunnelma Olympiastadionilla korkealle liekkien tavoin. Solisti Matthew Bellamy otti yleisön haltuun suomenkielisin välispeakein. Yhtye totesi aiemmin viikolla mediahaastattelussa lisäävänsä vuorovaikutteisuutta yleisön kanssa, joka on nyt aistittavissa myös Jussi Eerolan ikuistamasta Staran kuvakoosteesta. Lauantainen keikka oli kaiken kaikkiaan yhtyeen yhdeksäs Suomessa.