Nettivideolla raivonnut vaimo puolustautuu: ”Aviomies kiusasi liikaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme hiljattain kolmekymppisestä naisesta, joka sai itkupotkuraivarit, koska ei päässyt miehensä kanssa järvelle. Kyseessä on Whitney-niminen nainen, joka nyt syyttää aviomiestään koko kohtauksesta. Vaimo sekosi totaalisesti, koska hän olisi halunnut viettää yhteisen päivän järvellä.

Aviomies tallensi vaimonsa raivokohtauksen videolle, ja video levisi nopeasti pitkin verkkoa päätyen pian myös Staraan. RightThisMinute-verkkosivusto päätti tavoittaa pariskunnan ja kysyä, onko tilanne oikeasti ollut niin kaaottinen kuin se videolla näytti.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Sairaanhoitajana työskentelevä kiukkuvaimo kertoikin, että hänen miehensä Jim oli luvannut todellakin viedä hänet järvelle ystäviä tapaamaan, kunnes heille oli tullut toisesta asiasta riitaa ja mies oli muuttanut mielensä. Nyt Whitney väittää, että Jim oli kuisannut häntä niin paljon, että nainen oli räjähtänyt totaaliseti ja saanut hermoromahduksen.

Aviomies on asiasta toista mieltä. Hänen mukaansa vaimo saa samankaltaisia raivareita vähän väliä, ja jopa miehen ystävät ovat tyytyväisiä, että Jim saattoi naisensa käyttäytymisen koko maailman tietoon. Alun perin kerrottiin, että mies on hakenut avioeroa, mutta Whitney on ennättänyt painottamaan, että todellisuudessa se on hän, joka täyttää avioeropaperit ensimmäisenä.