Rihanna rivoili Helsingissä: ”Tussua, rahaa, ruohoa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Suomessa keikkansa merkeissä vieraileva supertähti Rihanna on twiittaillut ahkerasti jälleen tänään. Aiemmin päivällä hän kertoi saapuneensa Suomeen, jonne hän myös päättää parhaillaan käynnissä olevan maailmankiertueensa.

Hetki sitten hän julkaisi Instagramissa uuden kuvan ja sille kuvatekstin. Rihannan Helsingissä julkaisemassa kuvassa nähdään kolme hänen omaa kuvaansa, ja kunkin kuvan päälle on merkitty kirjain. Kuvatekstissä Rihanna selittää mitä kirjaimet tarkoittavat. Kirjainyhdistelmä PMW tulee hänen mukaansa sanoista Pussy, Money, Weed, eli vapaasti suomennettuna ”tussua, rahaa, ruohoa”.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Muutama päivä sitten Manchesterissa Rihanna saapui lavalle niin paljon myöhässä, että yleisöstä hänen päälleen heiteltiin sipsipusseja. Neitokainen oli juuri lopettanut Rude Boy -kappaleensa, ja hän oli juttelemassa yleisölle sipsien heittelyn alettua. Hän ei luonnollisestikaan ollut tyytyväinen yleisön toiminnasta.