Taylor Swift jätti muhkean tipin ravintolassa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poptähti Taylor Swift tunnetaan huimasta menestyksestään musiikin saralla myös usein vaihtuvista poikaystävistään. Neitokaisen tiedetään seurustelleen useiden tunnettujen julkkiskomistusten kanssa. Kaunotar jaksaa muiden menojensa ohella myös tehdä hyväntekeväisyyttä.

Taylor esimerkiksi vieraili viime viikonloppuna pennsylvanialaisessa lastensairaalassa piristämässä pikkupotilaita. Nyt neitokainen on noussut otsikoihin toisen hyvän teon merkeissä. Philadelphialainen ravintola Ralph’s sai nimittäin erittäin tuntuvan tipin ravintolassa ruokailleelta julkkikselta.

Kaunottaren kerrotaan olleen ravintolassa 18 työntekijänsä sekä ystäviensä Austin Mahonen ja Ed Sheeranin kanssa, Radar Online -sivusto uutisoi. Taylor jätti lähtiessään 500 dollarin, eli noin 380 euron tipin. Neitokaisen käytös eroaa esimerkiksi huimasti teinitähti Justin Bieberin seikkailuista. Poptähti nousi taannoin otsikoihin virtsattuaan ravintolan moppiämpäriin.

– Se oli todella mukava kokemus, hyvin helppo. Taylorilla oli todella jalat maassa, ravintolapäälikkö Ron Trombino kertoo Radar Onlinelle.