Huikea versio Ice Ice Baby -klassikosta – montako leffaa sinä tunnistat?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen räppäri Vanilla Ice tuli tunnetuksi kuuluisalla Ice Ice Baby -hittikappaleellaan. Nyt eräs YouTube-käyttäjä on tehnyt biisin uusiksi, käyttämällä yhteensä peräti 280 elokuvan kohtauksia.

Vanilla Ice vertasi itseään jokunen aika sitten teinipoppari Justin Bieberiin. Harva kuitenkaan näkee Bieberin cover-kappaleiden eteen yhtä paljon vaivaa kuin dondrapersayswhat-nimimerkki, joka pani Ice Ice Babyn uusiksi. Videonikkari tehtaili uutta versiota kolme kuukautta ja hän käytti siinä 280 eri elokuvan kohtausta. Lopputulos on päätä huimaava.

45-vuotiaan Vanilla Icen, eli Robert Matthew Van Winklen, Ice Ice Baby on ensimmäinen rap-kappale, joka aikoinaan ylsi Billboard-listojen kärkipaikoille. Kappale on myös äänestetty VH1-kanavan yleisöäänestyksessä 1990-luvun 29. parhaimmaksi kappaleeksi.