Courtney Stodden paljasti: ”Seksiä enää kerran viikossa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimo Courtney Stodden nai taannoin itseään huimasti vanhemman Doug Hutchisonin, ja pariskunta ehti jo käydä terapiassa Couples Therapy -realityohjelmassa. Kerroimme äskettäin, että parhaillaan julkkispari osallistuu kahdeksan viikon Passion and Pleasure -seksikurssille.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

18-vuotias Courtney ja 53-vuotias Doug ovat menneet seksiongelmiensa takia tohtori Ava Cadellin ja Malcolm Dayn vastaanotolle. Nyt heidät nähdään kommentoimassa nettikurssille osallistumistaan. Haastattelussa parilta kysyttiin miksi he kurssin aloittivat ja kuinka usein he harrastavat seksiä.

– Haluamme pitää avioliittomme ja seksielämämme viriilinä tästä hetkestä lähtien, Doug Hutchison kertoi.

– Avioliiton alussa harrastimme seksiä kerran päivässä ja nyt kolme vuotta myöhemmin kerran viikossa, Courtney Stodden paljasti.

– Joskus kahdesti. Se on aina upea hetki, eikä mitään pikaista, Doug yritti korjata.

Courtney ja Doug kuvaavat kurssia varten myös paljastusvideon, jossa he kertovat seksielämästään. Videolla julkkispari paljastaa keinot, joilla he saavat avioliittonsa ja intiimin kanssakäymisensä toimimaan paremmin.

Courtney Stodden otti äskettäin itselleen silikonirinnat, jotka kasvattivat hänen C-kuppiaan DD-kuppiin. Neitokainen on kertonut tuntevansa olonsa itsevarmemmaksi uusien rintojen myötä. Aviomies Doug ei alun perin ollut silikonien kannalla, mutta mies antoi periksi vaimonsa mielihalulle.