Naku-uinnin maailmanennätys rikottiin – 729 ihmistä alastomana

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suomen kesässä harrastetaan usein alastomana uimista hyvien kelien ja lämpimien vesien puitteissa. Nyt maailmalla ollaan järjestetty suuren mittaluokan naku-uinti. Kyseessä on nimittäin uintireissu, jolla ollaan rikottu alastomana uimisen maailmanennätys.

Tempauksen aikana huimat 729 ihmistä lähtivät yhdessä naku-uinnille. Maailmanennätys rikottiin Verassa, Espanjassa. Aiempi naku-uinnin maailmanennätys oli 506 alastomasta ihmisestä koostunut uintireissu, joka toteutettiin viime vuonna Uudessa-Seelannissa, The Sun -lehti kertoo.

Uimarit eivät kuitenkaan joutuneet lähtemään veteen kylmissään. Espanjassa ollaan nimittäin saatu lähiaikoina nauttia miellyttävän lämpimistä keleistä. Tapahtuman järjestivät turismista vastaavat paikalliset päättäjät, jotka haluavat tehdä Verasta nudistien ja naturistien suosikkikohteen.