Mitä ihmettä? Ashton Kutcherin elokuva tehdään nyt jo uusiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodissa on tapana kuvata legendaarisia, tai muuten merkittäviä elokuvia uudelleen vuosien päästä. Tällaisia elokuvia ovat muun muassa Apinoiden planeetta, Texasin moottorisahamurhat, Halloween ja Friday the 13th.

Nyt myös Aston Kutcherin tähdittämää Perhosvaikutus-elokuvaa suunnitellaan uudelleenfilmatisoitavaksi. Hanke on herättänyt kummastusta monissa, sillä elokuva ilmestyi vain vajaat 10 vuotta sitten vuonna 2004. Elokuvan käsikirjoittajat ja tuottajat ovat kuitenkin istuneet saman pöydän ääreen suunnitelman toteuttamiseksi, Variety-lehti raportoi.

Perhosvaikutus kertoo ajassa taaksepäin matkustavasta Evan Trebonista, joka joutuu valintojensa vuoksi uudenlaisiin elämäntilanteisiin. Vaikka Evan otaksuu tekevänsä ajassa matkustaessaan oikeita valintoja, tapahtuu joka kerralla jotain pahaa.