Raskaana oleva nainen jumittui hissiin – kuinkas siinä kävikään

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Otsikoihin nousee aina välillä tapauksia, joissa synnytyksen käynnistyminen on sattunut todella pahaan paikkaan. Vauvoja syntyykin välillä mitä erikoisimmissa paikoissa. Britanniassa eräs brittinainen on jumittui äskettäin hissiin raskautensa loppupuolella.

Hissiin jumittunut Melissa Cavanagh oli lähdössä sairaalaan valitettuaan huonovointisuutta, The Sun -lehti uutisoi. Paikalla oli raskaana olevan 23-vuotiaan lisäksi myös kaksi ensihoitajaa ja naisen kumppani Paul Yeomans. Nelikon päästyä asuintalon hissiin he jäivät yllättäen jumiin ahtaaseen tilaan.

Hissi jumittautui 45 minuutin ajaksi. Cavanagh ehti tänä aikana synnyttää hississä terveen tyttölapsen. Palomiesten hissistä pelastama tuore äiti kertoo, että hän ja hänen kumppaninsa eivät ole koskaan erityisesti pitäneet hisseistä. Hän ei usko tapahtuneen muuttavan tätä.

Neitokainen antoi lapselle nimen Ella, joka tulee englannin kielen hissiä tarkoittavasta elevator-sanasta. Toiseksi nimekseen pikkuinen sai Nicola paikalla olleen Nikki-nimisen ensihoitajan mukaan. Lehti kertoo, että ensihoitaja on otettu saamastaan kunniasta.

– Olen otettu – mutta Melissa teki kaiken raskaan työn, Nikki Wildman selittää The Sunille.