Rihanna lähti kotiin: ”Täältä hitto tulen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa eilen konsertoinut poptähti Rihanna päätti samalla pitkän maailmankiertueensa, joka on nyt siis takana. Ahkerasti Twitterissä kuulumisiaan kertova laulajatar kertoi hetki sitten nousevansa lentokoneeseen ja suuntaavansa viimeinkin kohti kotia.

Konserttinsa jälkeen Rihanna kiitteli tapansa mukaan yleisöä vuolaasti, kuten hän on tehnyt lukemattomilla muillakin keikoilla. Tänään hän julkaisi valokuvan itsestään ilmeisesti istumassa lentokoneessa tai matkalla lentokentälle. Kuvatekstissä hän kertoi suuntaavansa kohti omaa sänkyään ja uima-allasta.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– #TAKEOFF bed, pool, 420, ollie , here the phuck I come #homewardbound, Rihanna kirjoitti.

Vielä ei ole tiedossa jatkaako Rihanna Yhdysvalloista suoraan kotimaahansa Barbadokselle. Suomessa Rihanna nousi lavalle käytännössä ajallaan, mutta muutama päivä aiemmin Manchesterissa Rihanna saapui lavalle niin paljon myöhässä, että yleisöstä heiteltiin lavalle sipsipusseja.